Announcement

Collapse
No announcement yet.

adidas ultra boost x parley

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • adidas ultra boost x parley


    Adidas UltraBoosts blev først udgivet i 2015, og siden da er silhuetten blevet en af ​​de nicestilly.com mest populære løbesko, samtidig med at den finder sin plads i en verden af ​​livsstilssko og hverdagstøj. I løbet af de sidste fire år blev der foretaget en lang række forbedringer og ændringer på skoen, men denne gang vender den tilbage i sin helt originale 1.0-version.

    Ligesom du stoler på jorden under dine fødder for at bevæge dig fremad, er det adidas sko dame hvid også afhængig af dig. Dukk op til jorden og dig selv i disse adidas fra Stella McCartney Ultraboost X Shoes. Forandring af forurening til ydeevne er de lavet med Primeblue, et ydeevne genbrugsmateriale fremstillet ved hjælp af upcyklet plastaffald indsamlet fra strande og kystområder.

    De er også lavet med Boost-dæmpning, hvilket betyder, at når du har lyst til, at du mangler energi under det sidste skub, hjælper den overdådige mellemsål dig med at finde det, men det handler ikke kun om hastighed. Der adidas ultra boost x parley er forskellige slags skridt og tilstande, og den sofistikerede, glidende silhuet holder dig på krydstogt gennem dem alle. Ligesom de går hvor som helst, går de med alt. Hold tingene afslappede, eller klæd det på. Balkjole ved brunch? Hvorfor ikke. Sæt dig ned og overraske dem med disse, når de kigger ud under din hem.

    Skoens unikke og første af sin slags flydende buekonstruktion omslutter midtfoden og leverer en god støtte, hvor det er mest nødvendigt. Dette Brandudsalg resulterer i brugerdefineret komfort, for ikke at nævne hoved-drejning stil. I mellemtiden returnerer Boost-dæmpning i fuld længde eksplosiv energi med hvert skridt. Ultra Boost X blev designet med Aramis 3D motion capture-system, som kortlægger løberbevægelser for at skabe en pasform uden trykpunkter eller irritation.



  • #2
    Are you ready to seize the moment? How? Enjoy extra savings with our sports direct discount code​? Save on your favorite brands and stores online. We invite you to check our verified voucher codes and promo codes. Take advantage of our sales. Enjoy shopping online.

    Comment

    Working...
    X